Harry Potter julekalendere

Der er en kæmpe efterspørgsel efter julekalendere med inspiration fra Harry Potter og J. K. Rowling’s Wizarding World-univers. Og heldigvis har producenterne lyttet. Der er derfor i år flere Harry Potter-julekalendere på markedet end nogen sinde før. Du kan se et udvalg af dem herunder.

Hvis vi starter i det, som nogen vil betragte som den kedelige ende, så kan man hos Coolstuff få denne fine Harry Potter Strømpekalender, som indeholder 12 par sokker i unisexmodel, størrelse 36-41.

Er man ikke så meget til bløde pakker, kan man gå over i en helt anden boldgade og finde nogle hårde klodser. LEGO-klodser. For selvfølgelig er der også i år lavet en Harry Potter LEGO-julekalender med  24 magiske overraskelser i form af LEGO Harry Potter legetøj og figurer. Den kan bl.a. fås hos Coop.dk for kun 269,95.

Så er der den søde Harry Potter Advent Calendar fra franske Cinereplicas. Denne indholder 24 små julegaver, bl.a. strygemærker, stempler, figurer og accessories. I Danmark kan den bl.a. fås hos den fantastiske legetøjsbutik Superhelten på Østerbro i København. Som en ekstra bonus, kan man være heldig at vinde en af tre Nimbus 2000-koste.

Harry Potter advent calendar 2020

En anden officielt licenseret Harry Potter-julekalender er Christmas in the Wizarding World, som også indeholder forskellige troldsmandsting, bl.a. sokker, badge/pin, kamme, armbånd, klistermærker, charms og andre små ting. Den kan fås for 290 kr. hos Aimshop.

Christmas in the WIzarding World julekalender

Så er der selvfølgelig den altid populære Harry Potter Funko Pop-kalender med forskellige 24 Pocket POP!-figurer. Den koster 440 kr., også hos Aimshop.

Harry Potter Funko Pop julekalender

 

Supermarkedskæden Lidl sælger i år den særlige LEGIND Harry Potter julekalender med et pop-op juletræ og 24 små gaver bag lågerne. Denne julekalender kan kun købes i deres fysisk butikker og koster 199 kr.

LIDL Harry Potter Julekalender

 

Og der findes sikkert også andre pakkekalendere fra J. K. Rowlings Wizarding World og Harry Potter-serien. Hvis du kender til en, som vi ikke har med her, så skriv gerne en kommentar til os om det herunder.

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *