Harry Potter julekalendere 2021

Der er en kæmpe efterspørgsel efter julekalendere med inspiration fra Harry Potter og J. K. Rowling’s Wizarding World-univers. Og heldigvis har producenterne lyttet. Der er derfor i år flere Harry Potter-julekalendere på markedet end nogen sinde før. Du kan se et udvalg af dem herunder.

Der er kommet flere nye Harry Potter-pakkekalendere på markedet i 2021.

Først kan vi nævne Harry Potter – Eventyrlig Jul – En Magisk Julekalender. Kalenderen har form af en bog, men indeholder – ifølge producenten – mere end 40 forskellige overraskelser, bl.a. postkort, malebog, billedramme og andre lækre sager fra Harry Potters magiske verden. Den kan bl.a. fås fra Bog & Idé for 399,95.

Franske Cinereplicas melder sig også i år med en officiel Harry Potter julekalender, som bl.a. kan købes hos Coolstuff for 299,95. Julekalender indeholder alt fra en stofpose og nøgleringe til klistermærker, pins og skriveblok, alt med et magisk touch som passer perfekt til Potterheads, der ikke kan få nok af magi og trylleformularer.

Harry Potter julekalender 2021 fra Cinereplicas

Harry Potter julekalendere fra 2020

Hvis du er interesseret i at se, hvad man kunne få af Harry Potter-julekalendere sidste år (i 2020), så kan du finde nogle af dem herunder. Vi garanterer dog ikke, at de samme kan købes i år eller til samme pris som sidst.

Hvis vi starter i det, som nogen vil betragte som den kedelige ende, så kunne man hos Coolstuff få denne fine Harry Potter Strømpekalender, som indeholdt 12 par sokker i unisexmodel, størrelse 36-41.

Er man ikke så meget til bløde pakker, kunne man gå over i en helt anden boldgade og finde nogle hårde klodser. LEGO-klodser. For selvfølgelig blev der også i 2020 lavet en Harry Potter LEGO-julekalender med  24 magiske overraskelser i form af LEGO Harry Potter legetøj og figurer. Den kunne bl.a. fås hos Coop.dk for kun 269,95.

Så er der den søde Harry Potter Advent Calendar fra franske Cinereplicas. Denne indeholdt 24 små julegaver, bl.a. strygemærker, stempler, figurer og accessories. I Danmark kunne den bl.a. fås hos den fantastiske legetøjsbutik Superhelten på Østerbro i København. Som en ekstra bonus, kunne man være heldig at vinde en af tre Nimbus 2000-koste.

Harry Potter advent calendar 2020

En anden officielt licenseret Harry Potter-julekalender var Christmas in the Wizarding World, som også indeholdt forskellige troldsmandsting, bl.a. sokker, badge/pin, kamme, armbånd, klistermærker, charms og andre små ting. Den kunne fås for 290 kr. hos Aimshop.

Christmas in the WIzarding World julekalender

Så var der selvfølgelig den altid populære Harry Potter Funko Pop-kalender med forskellige 24 Pocket POP!-figurer. Den kostede 440 kr., også hos Aimshop.

Harry Potter Funko Pop julekalender

 

Supermarkedskæden Lidl solgte i 2020 den særlige LEGIND Harry Potter julekalender med et pop-op juletræ og 24 små gaver bag lågerne. Denne julekalender kunne kun købes i deres fysisk butikker og kostede 199 kr.

LIDL Harry Potter Julekalender

 

Og der findes sikkert også andre pakkekalendere fra J. K. Rowlings Wizarding World og Harry Potter-serien. Hvis du kender til en, som vi ikke har med her, så skriv gerne en kommentar til os om det herunder.

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *