Pakkekalendere – julekalendre.dk

Så er der åbnet for 2019-salget af pakkekalendere, og det gælder om at være tidligt ude, hvis man vil have fat på de mere populære eller specielle af slagsen. Det kan for eksempel være den med Harry Potter Funko Pops eller med delikatesser af den søde, salte eller stærke slags. Og så er der dem, der kommer i stærkt begrænset oplag. Så bestil i god tid, så der ikke kommer for meget stress på i lige op til 1. december.

Pakkekalendere

Body Shop Body Shop tilbyder i år flere forskellige pakkekalendere med nogle af deres skønhedsprodukter
Coolstuff Coolstuff har et ret fedt udvalg af alternative julekalendere, bl.a. den populære Funko Pop Harry Potter julekalender, en Porsche julekalender, en kalender med skægolie og en kalender med “legetøj” til voksne
Magasin Magasin sælger vanen tro flere flotte julekalendere, især af den søde og chokoladeagtige slags
Maggies Hos Maggies kan du finde en række spændende pakkekalendere til ham & hende. Bolsjer, te, whiskey, gin, chokolade og blandede specialiteter
Pakkekalender.dk Blandede pakkekalendere fordelt på aldersgrupper til både børn og voksne, drenge og piger
Teacup Her får du en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december. Du får 24 små pakker, som er individuelt pakket ind. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc.
WiStore.dk Hos WiStore kan du bestille en række lækre julekalendre fx. en lakridskalender fra Johan Bülow, en gourmet-vingummi julekalender fra Wally and Whiz, te-julekalender fra Carstensen, eller den legendariske “24 Days of Rum” rom-julekalender.
Ømands Få en unik bacon-adventskalender med to pakker til hver søndag i advent. De har også en særlig kalender med 24 låger, men den produceres dog kun i stærkt begrænset antal.

Kender du til andre gode forhandlere af pakkekalendere, adventsgaver osv. hører vi gerne om det på adressen webmaster@julekalendre.dk.

En af de bedre hjemmelavede pakkekalendere i små poser med sne og dato påVi undersøger også gerne muligheden for at købe pakkekalendere med særlige temaer, eller hvad man kan gøre, hvis der ikke findes en officiel. Og så har vi taget et kig på danmarkshistoriens måske mest eksklusive pakkekalender, som du også kan læse mere om – selv om den ikke længere er til salg.

Det er i øvrigt en god idé at være hurtigt ude, hvis du vil købe en officiel pakkekalender. Der er tit gode tilbud ved køb i slutningen af oktober eller starten af november, mens man kan risikere at den pakkekalender, man gerne vil have, er udsolgt et steget i pris ved køb umiddelbart omkring 1. december. Derudover skal man naturligvis regne med nogle dages leveringstid ved køb af pakkekalender, så det er ikke en god idé at vente med at bestille til den 30. november.

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *