Pakkekalendere – julekalendre.dk

Så er de første pakkekalendere i år 2021 allerede ved at blive sat til salg, og som sædvanlig gælder det om at være hurtigt ude, hvis man vil sikre sig de mest spændende og eftertragtede af slagsen. Vi opdaterer løbende oversigten herunder med nogle af de mere interessante af årets julekalendere med kalendergaver til dig selv og dine kære.

Er du i stedet interesseret i de pakkekalendere på nettet, hvor du selv kan vinde noget, så klik her.

Pakkekalendere

Body Shop Body Shop tilbyder igen i år flere forskellige pakkekalendere med nogle af deres skønhedsprodukter
Coolstuff Coolstuff har et ret fedt udvalg af alternative julekalendere, bl.a. den populære Funko Pop Harry Potter julekalender, en Porsche julekalender, kalendre med flæskesvær og badebomber og kalendere med “legetøj” til voksne
Lakrids by Bülow Et udvalg af luksuriøse pakkekalendere med lakridsindhold – bestil inden 23. september og få en gratis bøtte lakrids med din ordre.
Matas Matas sælger hvert år forskellige lækre forkælelseskalendre med te, cremer osv. fra forskellige kendte mærker.
Pakkekalender.dk Blandede pakkekalendere fordelt på aldersgrupper til både børn og voksne, drenge og piger

Kender du til andre gode forhandlere af pakkekalendere, adventsgaver osv. hører vi gerne om det på adressen webmaster@julekalendre.dk.

En af de bedre hjemmelavede pakkekalendere i små poser med sne og dato påVi undersøger også gerne muligheden for at købe pakkekalendere med særlige temaer, eller hvad man kan gøre, hvis der ikke findes en officiel. Bl.a. har vi lavet en oversigt over Harry Potter-julekalendere 2021. Og så har vi taget et kig på danmarkshistoriens måske mest eksklusive pakkekalender, som du også kan læse mere om – selv om den ikke længere er til salg.

Det er i øvrigt en god idé at være hurtigt ude, hvis du vil købe en officiel pakkekalender. Der er tit gode tilbud ved køb i slutningen af oktober eller starten af november, mens man kan risikere at den pakkekalender, man gerne vil have, er udsolgt et steget i pris ved køb umiddelbart omkring 1. december. Derudover skal man naturligvis regne med nogle dages leveringstid ved køb af pakkekalender, så det er ikke en god idé at vente med at bestille til den 30. november.

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *