Pakkekalendere 2022

Så er det blevet 1. december 2022, og julemåneden er officielt begyndt. Det betyder også, at man er lidt sent ude, hvis man gerne vil åbne julekalendere helt fra starten. Til gengæld kan man nu være heldig at gøre et godt køb, da mange julekalendere nu er blevet sat ned i pris. Find links til nogle af årets bedste pakkekalendere herunder.

Er du i stedet interesseret i de pakkekalendere på nettet, hvor du selv kan vinde noget, så klik her.

Pakkekalendere

BilligParfume.dk BilligParfume.dk har masser af parfume- og kosmetik julekalendere at vælge imellem
Body Shop Body Shop tilbyder igen i år flere forskellige pakkekalendere med nogle af deres skønhedsprodukter
Coolstuff Coolstuff har et ret fedt udvalg af alternative julekalendere, bl.a. den populære Funko Pop Harry Potter julekalender, en Porsche julekalender, kalendre med flæskesvær og badebomber og kalendere med “legetøj” til voksne
Lakrids by Bülow Et udvalg af luksuriøse pakkekalendere med lakridsindhold.
Matas Matas sælger hvert år forskellige lækre forkælelseskalendere med te, cremer osv. fra forskellige kendte mærker.
Pakkekalender.dk Blandede pakkekalendere fordelt på aldersgrupper til både børn og voksne, drenge og piger
The Brew Company Kaffekalender med 25 forskellige special-kaffeoplevelser fra 25 forskellige lande. Gratis gavekort og fragt ved bestilling inden 7. oktober.

Kender du til andre gode forhandlere af pakkekalendere, adventsgaver osv. hører vi gerne om det på adressen webmaster@julekalendre.dk.

En af de bedre hjemmelavede pakkekalendere i små poser med sne og dato påVi undersøger også gerne muligheden for at købe pakkekalendere med særlige temaer, eller hvad man kan gøre, hvis der ikke findes en officiel. Bl.a. har vi lavet en oversigt over Harry Potter-julekalendere 2021. Og så har vi taget et kig på danmarkshistoriens måske mest eksklusive pakkekalender, som du også kan læse mere om – selv om den ikke længere er til salg.

Det er i øvrigt en god idé at være hurtigt ude, hvis du vil købe en officiel pakkekalender. Der er tit gode tilbud ved køb i slutningen af oktober eller starten af november, mens man kan risikere at den pakkekalender, man gerne vil have, er udsolgt et steget i pris ved køb umiddelbart omkring 1. december. Derudover skal man naturligvis regne med nogle dages leveringstid ved køb af pakkekalender, så det er ikke en god idé at vente med at bestille til den 30. november.

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *