Pakkekalendere – julekalendre.dk

Det er efterhånden lige sent nok at købe årets pakkekalendere, men prøv alligevel at kigge nedenfor. Nogle sælger dem stærkt nedsat, og andre har masser af andre sjove gaveidéer. 

En af de bedre hjemmelavede pakkekalendere i små poser med sne og dato påDer er blandt andet mulighed for at købe kalendere til fans af Disneys populære Frost og Cars 3, Barbie, eller Paw Patrol. Til de voksne er der bl.a. mulighed for julekalendre med eksklusiv chokolade, lakrids, te og rom, og, for at det ikke skal være løgn, bacon.

 

Pakkekalendere

Body Shop Body Shop tilbyder i år flere forskellige pakkekalendere med nogle af deres skønhedsprodukter
Coolstuff Hos Coolstuff kan du både købe mange individuelle gaver, så du selv kan lave en kalender, eller du kan købe specialkalendere, fx. med Jelly Beans – og tilmed en erotisk pakkekalender for de voksne
Fru Hurup (te) Hos Fru Hurup kan du bestille en te-julekalender til 325 kr, så den heldige modtager kan smage en ny te hver dag frem til juleaften.
Harry Potter (Aimshop) Køb en unik Harry Potter-julekalender med de populære Pocket POP!-figurer
Lekmer.dk Lekmer har et pænt udvalg af pakkekalendere med bl.a. Disney (Frozen, Cars 3), Playmobil, Paw Patrol, Schleich og Barbie.
Magasin Magasin sælger vanen tro flere flotte julekalendere, især af den søde og chokoladeagtige slags
Pakkekalender.dk Blandede pakkekalendere fordelt på aldersgrupper til både børn og voksne, drenge og piger
Teacup Her får du en rigtig hyggelig julekalender med en ny og spændende smag hver dag i december. Du får 24 små pakker, som er individuelt pakket ind. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc.
WiStore.dk Hos WiStore kan du bestille en række lækre julekalendre fx. en lakridskalender fra Johan Bülow, en gourmet-vingummi julekalender fra Wally and Whiz, te-julekalender fra Carstensen, chokoladekalender fra Summerbird eller den legendariske “24 Days of Rum” rom-julekalender.
Ømands Få en unik bacon-adventskalender. De har også en særlig kalender med 24 låger, men den produceres dog kun i stærkt begrænset antal.

Kender du til andre gode forhandlere af pakkekalendere, adventsgaver osv. hører vi gerne om det på adressen webmaster@julekalendre.dk.

Vi undersøger også gerne muligheden for at købe pakkekalendere med særlige temaer, eller hvad man kan gøre, hvis der ikke findes en officiel. Og så har vi taget et kig på danmarkshistoriens måske mest eksklusive pakkekalender, som du også kan læse mere om.

Det er i øvrigt en god idé at være hurtigt ude, hvis du vil købe en officiel pakkekalender. Der er tit gode tilbud ved køb i slutningen af oktober eller starten af november, mens man kan risikere at den pakkekalender, man gerne vil have, er udsolgt et steget i pris ved køb umiddelbart omkring 1. december. Derudover skal man naturligvis regne med nogle dages leveringstid ved køb af pakkekalender, så det er ikke en god idé at vente med at bestille til den 30. november.

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *