Vi har fået flere hits på “Violetta Julekalender”, og har undersøgt sagen. Resultatet er nedslående: Der bliver ikke lavet en officiel Disney Violetta julekalender i år.

Disney Violetta logoI stedet kan du overveje selv at lave en jule- eller adventskalender med Violetta. Der er i øjeblikket (oktober 2015) en del Violetta-ting på udsalg hos Lekmer.dk , bl.a. en farv-selv taske nedsat fra 199,- til 79,60 kr, forskelligt hårtilbehør for mellem 49,- til 69,- og et Violetta puslespil (100 brikker) for 83,30 kr. Derudover er der en masse til normalpris, bl.a. vægur, puder, større puslespil. sengesæt, hovedtelefoner, loom-bands og så videre.

Klik her for at se hvad Lekmer.dk har af Violetta-ting i øjeblikket.

Man kan også købe det officielle Disney Violetta-blad i en række kiosker. Det plejer at være ret populært blandt pigerne, og indeholder ofte en lille gave. Man kan desværre ikke tegne abonnement på det.

Endelig er det muligt at købe en række af numrene fra Violetta på CD. Og på DVD findes både sæson 1 og 2 på dansk – og koncerten Violetta En Vivo i en international udgave. Den sidstnævnte kan dog kræve en vis leveringstid, så bestil den i god tid.

Disneys Violetta er et verdensomspændende fænomen fra Argentina, som har opnået en helt enorm popularitet blandt (især) 6-14 årige piger. TV-serien består af 3 sæsoner af 80 afsnit hver. De to første sæsoner er tidligere vist på Disney Channel Danmark, mens den tredje sæson havde dansk premiere i oktober 2015. To af skuespillerne bag seriens hovedroller, Martina Stoessel (Violetta) og Jorge Blanco (Leon) har begge over 1 mio. følgere på Twitter. I nogle europæiske lande er Violetta endda mere populær på YouTube end YouTube-fænoment Justin Bieber selv. Der er ikke lavet nogen officiel Violetta julekalender i 2015, men der findes masser af merchandise, så man kan snildt lave sin egen.