Flere har spurgt til muligheden for at købe en Soy Luna pakkekalender. For dem, der ikke ved det, er Soy Luna så at sige efterfølgeren til den blandt 6-14 årige piger utroligt populære argentinske TV-serie Violetta.

Soy Luna Logo

Vi har undersøgt markedet for Soy Luna-kalendere, og vi kan se, at der er allerede begyndt at blive solgt meget forskelligt merchandise med Luna her i Danmark. Blandt andet puder, tasker, dagbøger osv. men selvfølgelig også kopier af de rulleskøjter, som Luna og hendes venner kører rundt på i Jam & Roller og andre steder.

Det er i øjeblikket desværre ikke muligt at købe en egentlig Soy Luna pakkekalender i Danmark. Det er dog muligt, at de når at komme til landet inden december, da de bl.a. findes på de tyske markeder. Vil man virkelig gerne have en Soy Luna-julekalender, og har man ikke noget imod, at den tekst, der er, står på tysk, kan man også prøve at bestille det fra en tysk webshop. Bl.a. kan man få en kalender hos MyToys.de for £19,99, hvortil kommer porto på formentlig ca. £7. Soy Luna-kalenderen skulle være på lager fra slutningen af oktober.

Vil man lave sin egen kalender, eller ønsker man sig nogle andre Soy Luna-ting, er der en del af vælge imellem hos bl.a. Toys ‘r Us.

Om Soy Luna

Soy Luna er en argentinsk TV-serie, som vises på Disney Channel. Den er produceret af de samme, som stod bag mega-succesen Violetta, og der er også gengangere blandt skuespillerne. Bl.a. Ruggiero Pasquarelli, som spillede Federico i Violetta, samt Rodrigo Pedreira og Ezequiel Rodrigo som spillede lærerne Gregorio og Pablo på Studio On-Beat.

Serien handler om pigen den rulleskøjte-elskende pige Luna, som flytter med sine forældre fra Cancun i Mexico til Buenos Aires, hvor forældrene har fået job. I Buenos Aires bliver Luna skrevet ind på en anerkendt privatskole, hvor hun får en ny veninde, den generte men dygtige Nina, og “fjenden” Ambar – en kopi af Violettas ditto Ludmilla i de første sæsoner af denne.