En uforglemmelig voksen-julekalender som bød på gys, grin og gråd. Et voldsomt snefald isolerer seks mennesker i en afsides beliggende hytte, kun beboet af en mystisk tjener som arbejder på ordre fra nogle af gæsternes afdøde far – eller?

Paprika Steen, Sidse Babett Knudsen og Lotte Andersen i Juletestamentet

Paprika Steen, Sidse Babett Knudsen og Lotte Andersen i Juletestamentet

Tre brødre, som ikke ellers har nogen kontakt til hinanden, får besked om at mødes i et fjernt beliggende hus sammen med deres respektive koner eller kærester. De bliver mødt af en tårnhøj og mystisk butler, som fortæller, at de skal tilbringe de næste 24 dage i huset sammen for at få udleveret deres afdøde fars testamente. Og da de efterfølgende sner inde, bliver det i sidste ende ligegyldigt, om de vil det eller ej.

Juletestamentet er en skøn blanding af humor, drama, sex, mystik, sang, stemning og jul, som desværre kun er blevet genudsendt én gang (i 1999) siden den oprindelige visning i 1995.

Medvirkende: Niels Anders Thorn (Martin), Lotte Andersen (Sus), Morten Hauch-Fausbøll (Hubert), Paprika Steen (Mie), Timm Vladimir (Svend), Sidse Babett Knudsen (Mercedes), Lars Brygmann (Abrahamsen), Pauli Ryberg (Jack) og Preben Harris (Erik, brødrenes far).

Baggrund

Unge talenter som Paprika Steen, Sidse Babett Knudsen, Lotte Andersen og Lars Brygmann fik deres gennembrud i Juletestamentet, som også huskes for Kåre Bjerkøs smukke sang “Vil du være min i nat?”. Den mest kendte udgave af sangen er sunget af Caroline Henderson, men i outroen (rulleteksterne) til Juletestamentet blev den sunget af Lotte Andersen selv.

Og her er den så i Caroline Henderson-udgaven