Pakkekalendere – julekalendre.dk

Det er efterhånden lidt sent at bestille årets pakkekalendere. Men hvis du stadig står og mangler, kan du være heldig at finde nogle med rigtig gode rabatter herunder.

En af de bedre hjemmelavede pakkekalendere i små poser med sne og dato påDer er blandt andet mulighed for at købe kalendere til fans af Disneys populære Frost, Zootropolis og Biler, men der kan også være gavekalendere til de lidt større, med blandt andet make-up, smykker og forskellige spiselige lækkerier og våde varer – i år kan man således både få kalendere med chili, bacon og rom.

 

Pakkekalendere

Body Shop Body Shop tilbyder i år 3 forskellige pakkekalendere med nogle af deres skønhedsprodukter
Chili Klaus (hos PixoJet) Chili Klaus julekalender med 2-4 chilikugler med lakrids og chokolade hver dag – plus en låge 25 med en nytårsoverraskelse
Coolshop Coolshop er leveringsdygtige i både tv-julekalendere på DVD og pakkekalendere til både børn og voksne. Var det for eksempel noget med en pakkekalender med rom, whiskey, kaffe eller lakrids?
Coolstuff Hos Coolstuff kan du både købe mange individuelle gaver, så du selv kan lave en kalender, eller du kan købe specialkalendere, fx. med Jelly Beans – og tilmed en erotisk pakkekalender for de voksne
Fru Hurup (te) Hos Fru Hurup kan du bestille en te-julekalender til 325 kr, så den heldige modtager kan smage en ny te hver dag frem til juleaften.
Lekmer.dk Lekmer har et pænt udvalg af pakkekalendere fra bl.a. Disney (Frozen, Cars, Sofia den Første og Zootropolis), LEGO (Friends, Star Wars og City), My Little Pony, Champions League fodbold osv.
Magasin Magasin sælger vanen tror flere flotte julekalendere, især af den søde og chokoladeagtige slags
Pakkekalender.dk Blandede pakkekalendere fordelt på aldersgrupper til både børn og voksne, drenge og piger
Vi Unge (Makeup) Få en make-up julekalender + 3 numre af Vi Unge til den modebevidste teenager
Ømands Få en unik bacon-adventskalender. De har også en særlig kalender med 24 låger, men den produceres dog kun i stærkt begrænset antal.

Kender du til andre gode forhandlere af pakkekalendere, adventsgaver osv. hører vi gerne om det på adressen webmaster@julekalendre.dk.

Vi undersøger også gerne muligheden for at købe pakkekalendere med særlige temaer, eller hvad man kan gøre, hvis der ikke findes en officiel. Vi har bl.a. set på muligheden for at købe en Soy Luna julekalender.

Det er i øvrigt en god idé at være hurtigt ude, hvis du vil købe en officiel pakkekalender. Der er tit gode tilbud ved køb i slutningen af oktober eller starten af november, mens man kan risikere at den pakkekalender, man gerne vil have, er udsolgt et steget i pris ved køb umiddelbart omkring 1. december. Derudover skal man naturligvis regne med nogle dages leveringstid ved køb af pakkekalender via for eksempel Lekmer, så det er ikke en god idé at vente med at bestille til den 30. november.

Skriv et svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *